Ja us podeu inscriure a l’Assemblea i consultar la documentació que s’hi presentarà

Publicada el 17/11/2023

Us recordem que el proper 29 de novembre tindrà lloc la 54a Assemblea Ordinària del Col·legi, a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona.

Una vegada més, l’Assemblea tindrà un format híbrid, de manera que hi haurà la possibilitat d’assistir de forma presencial a la seu del Col·legi, o bé poder seguir-la en línia a través de la plataforma Zoom, junt amb altres companyes i companys.

Per tal de fer més àgil el desenvolupament de l’acte, així com per a la vostra valoració i coneixement, us informem que ja teniu a la vostra disposició  la documentació que s’hi presentarà i els vídeos informatius a aquest efecte. Aquesta informació us serà útil per poder participar a l’Assemblea, atès que durant l’acte no s’exposarà la informació continguda en els vídeos i documentació annexa, procedint directament al debat, preguntes i votació.

Des d’avui mateix, també us podeu inscriure a l’Assemblea a través d’aquest enllaç, tant si hi voleu assistir presencialment com de forma virtual. Els terminis d’inscripció són aquests:  

  • Assistència presencial: inscripció fins dilluns 27 de novembre a les 12.00 h (migdia).
  • Assistència virtual: inscripció fins dimarts 28 de novembre a les 12.00 h (migdia). Rebreu la invitació per assistir a l’Assemblea online un dia abans al vostre correu electrònic.

L’Assemblea Ordinària és el màxim òrgan de govern del CFC. És on es prenen les decisions importants i es marquen les línies estratègiques del proper any, motiu pel qual, animem a tothom a participar-hi de forma activa.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×