El Col·legi organitza la I Jornada de Fisioteràpia Oncològica

Publicada el 06/11/2023

El dissabte 2 de desembre, des de les 9.00 h i fins les 19.00 h, tindrà lloc la I Jornada de Fisioteràpia Oncològica, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a proposta de la Comissió de Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives i que se celebrarà a la UPF-Campus Ciutadella de la ciutat comtal.

Ens fa molta il·lusió realitzar aquesta primera jornada centrada en l’oncologia, un dels grans camps de futur de la nostra professió i que té molt a aportar, atès que juga un paper determinant abans, durant i després de la malaltia. La fisioteràpia pot ajudar en totes aquestes fases: des de la prevenció de la malaltia promovent un estil de vida saludable, la prevenció de les complicacions derivades dels tractaments, la recuperació després dels tractaments, i també en situació de malaltia avançada, dins l'equip de cures pal·liatives.

Serà una Jornada molt interessant en la qual abordarem aspectes essencials com el diagnòstic diferencial del sarcoma, les implicacions en fisioteràpia del tractament quirúrgic, l’exercici terapèutic en pacients metastàtics... i moltes coses més que, de ben segur, permetran millorar la vostra tasca assistencial.

La inscripció, que té un import de 10 euros per a les col·legiades i col·legiats catalans, ja es pot fer al web de la pròpia Jornada, on també hi trobareu informació dels i les ponents i les activitats programades que es van confirmant.

No us la podeu perdre!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×