L’Assemblea aprova els pressupostos i el pla d’acció del Col·legi per a l’any 2024

Publicada el 05/12/2023

El 29 de novembre es va celebrar l’Assemblea General a la seu del Col·legi. La convocatòria va donar llum verda a la proposta de la Junta de Govern dels pressupostos i del pla d’acció del Col·legi per al 2024. 

L’acte va començar amb la benvinguda del degà del Col·legi, Ramon Aiguadé, als assistents a la seu col·legial i als qui hi van assistir virtualment. El degà va aprofitar per recordar els punts de l’ordre del dia, que eren tres: presentació del programa d’activitats per al 2024, presentació i aprovació del pressupost per a l’any 2024, i el torn de precs i preguntes.

El pla presentat per la Junta de Govern té com a principals objectius la divulgació de la fisioteràpia amb una aposta estratègica per la comunicació i la difusió sobre la professió, i la creació d’un grup de treball específic en aquest àmbit. El Col·legi també treballarà durant el 2024 amb un enfocament clar dirigit a la recerca i la formació i a l’impuls d’accions socials. En aquest sentit és important explicar la continuïtat de la nostra col·laboració amb La Marató, l’AECC, Fisios Mundi, Fundació Arrels, DEBRA-Pell de Papallona... així com la posada en marxa de nous projectes amb la fundació Vicente Ferrer i amb COCEMFE i Step by Step.

Una altra gran aposta col·legial per a aquest 2024 és la formació. En aquest sentit destaca una nova edició de l’FTP24. També es va anunciar una nova jornada centrada en els gestors en fisioteràpia així com la col·laboració amb l’ICOFCV en l’organització d’un congrés internacional a la Comunitat Valenciana.

La dignificació i divulgació de la professió són també dos eixos importants sobre els quals vertebrarà l’activitat del CFC durant el 2024. Es té previst posar en marxa una campanya contra l’intrusisme, potenciar l’Observatori de Gènere, crear un espai de memòria del CFC amb la vista posada en la creació d’un futur museu de la fisioteràpia, lluitar per la potenciació de la fisioteràpia a la Sanitat Pública. També posarem en marxa una campanya de divulgació anomenada “Visita el fisio un cop a l’any”, amb la qual es pretén modificar els hàbits de la població i que la ciutadania acudeixi a les nostres consultes, de manera habitual, un cop a l’any com a mínim.

Cal destacar un nou servei que el Col·legi posarà a disposició de col·legiades i col·legiats. Es tracta poder fer ús de l’expertesa de la Fundació Galatea, per mitjà de la qual les i els col·legiats que ho sol·licitin podran rebre, amb tota confidencialitat i gratuïtament, els serveis que ofereix la Fundació, que tracta casos d’addiccions, trastorns mentals, estrès, depressions i burnouts, entre d’altres.

Els serveis que tindran continuïtat al 2024 seran, entre d’altres, el manteniment del programa de gestió de pacients per al col·lectiu, el servei de confecció de pàgines web gratuïtes per a autònoms i centres de fisioteràpia, la plataforma de programes d'exercici terapèutic (ProET), i el programa de divulgació científica per a fisioterapeutes (PHYSIOCIENCIA).

Pel que fa a les votacions, cal destacar que l’Assemblea va aprovar, per àmplia majoria, el pressupost per al 2024 així com l’increment d’un 4% en la quota col·legial, que ara serà de 170 € anuals. Cal recordar que fa 13 anys que la quota anual no s’apujava.

Per cloure l’assemblea es va celebrar un sorteig on es va premiar dos assistents a l’assemblea amb dos xecs regal de 150 euros cadascun, que podran destinar a material o formació en fisioteràpia, un molt bon regal de Nadal avançat!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×