El degà es reuneix amb el secretari de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya

Publicada el 14/02/2023

Tal i com ja va anunciar el degà en l’assemblea col·legial celebrada el passat mes de novembre, un dels objectiu de la Junta de Govern del Col·legi és crear sinergies amb els responsables de salut dels diferents partits polítics catalans.

En aquest sentit, el passat 9 de febrer es va reunir amb el senyor Antoni Flores, diputat d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya i secretari de la Comissió de Salut.

La reunió va servir, entre d’altres, per tractar aspectes com una millora en les condicions laborals dels fisioterapeutes que treballen en l’àmbit de la geriatria; la necessitat que la nostra professió estigui més present a la Pública i que els pacients hi puguin accedir directament, de manera que la fisioteràpia estigui a l’abast de tothom i no es converteixi en un luxe només per a uns quants. També va reclamar la presència de professionals fisioterapeutes en els diferents grups de treball que es creïn dins de l’àmbit sanitari, així com la seva inclusió en la categoria A1 dins dels convenis laborals.

Les reunions del degà amb els representants de salut dels diferents partits polítics que conformen el Parlament català tenen previsió de continuïtat durant els propers mesos.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×