El Grup d'Interès del Vallès Occidental organitza una excursió a l'Hospital de Sang a la Serra de l'Obac

Publicada el 28/02/2023

El proper dissabte 25 de març del 2023, el Grup d'Interès del Vallès Occidental del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza una excursió a l'Hospital de Sang, a la Serra de l'Obac. L'anomenat Hospital de Sang és un gran esvoranc triangular que travessa pel mig un extrem rocós. El seu nom actual prové del segle XIX, quan aquesta cavitat va ser utilitzada per l'exèrcit carlí com a hospital per atendre els seus ferits.

En aquesta ocasió, comptarem amb un guia d’excepció, l'Enric Sirvent, que ens explicarà la història del camí.

El punt de trobada i de sortida serà l'aparcament de l'Alzina del Sal·lari, a les 08.30 h.

L’activitat és una ruta circular de tipus senderisme d'unes 4 hores de durada, apta per a tots els públics i oberta a tots els fisioterapeutes i als seus familiars i/o amics. Cal tenir en compte que els menors han de portar autorització.

És important portar calçat i roba adequada per a l'activitat així com aigua i alguna cosa per menjar, per recuperar forces durant el trajecte.

Les inscripcions s'obriran l'1 de març a les 10.00 h i finalitzaran el 24 de març a les 16.00 h i és obligatòria, i en el cas dels menors d'edat cal que, a més, ens feu arribar, el formulari d'autorització signat a inscripcions@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×