Concurs de vídeos en el marc de les IV Jornadas Nacionales de Atención Primaria per donar visibilitat al teu projecte

Publicada el 19/04/2023

En el marc de les IV Jornadas Nacionales de Atención Primaria, que se celebraran a Barcelona els dies 12 i 13 de maig, us convidem a participar al concurs de vídeos organitzat pels companys i companyes del Territori DASP, un espai de trobada de per i per als  fisioterapeutes d’Atenció Primària.

Implementar projectes i programes que arribin als pacients no és fàcil però, gràcies a aquest concurs de vídeos, intentarem donar visibilitat i valor a aquests projectes. És per aquest motiu que et convidem a participar-hi... però no és un concurs com els que estem acostumats, i és que només hi haurà premi si entre totes i tots presentem una dotzena de projectes com a mínim.

Podeu consultar les bases del concurs aquí, i ja us avancem que per participar-hi serà imprescindible que un dels autors o autores estigui inscrit a les IV Jornades Nacionals d’Atenció Primària i enviar els vostres vídeos abans del 7 de maig.

A l'estand dels companys i companyes de Territori DASP podreu veure tots els vídeos que participaran al concurs, podreu participar, també, en l'estudi de com millorar les barreres per implementar l'abordatge del dolor crònic des del nou paradigma (enquesta de NOIGROUP) i, per descomptat, serà un espai de trobada per compartir i conèixer altres fisioterapeutes que treballen a l’Atenció Primària i Comunitària. Passa't per l'estand DASP i sigues un/a més d'aquesta comunitat!

Us espera un premi de 200 euros i, millor encara, poder donar visibilitat al vostre projecte! Us animeu a participar-hi?

Si necessites més informació o aclarir dubtes en relació a la presentació dels vídeos, pots fer-ho a través d’aquesta adreça de correu territorio.dasp.oficial@gmail.com

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×