Posa’t en marxa! Campanya de la Renda exercici 2022

Publicada el 20/04/2023

Com cada any per aquestes dates arrenca la campanya de la Renda i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya posa a la vostra disposició el servei de ‘Confecció de la Declaració de la Renda’, a través de les assessories fiscals de les diferents províncies.

En el cas de declaració individual, el cost de les declaracions dels col·legiats seran gratuïtes, sempre i quan el total ingressos bruts obtinguts sigui inferior o igual a 27.000 € en el cas de rendiments de treball i 30.500 € en el cas d’activitat de treball autònom.

En el cas de declaració conjunta, l’import ha de ser igual o inferior a 35.000 €.

Amb aquesta diferenciació entre rendiments de treball i autònoms hem aconseguit que més col·legiats i col·legiades puguin gaudir d’aquest servei de forma gratuïta.

Aquestes tarifes són aplicables a aquelles declaracions que es puguin realitzar amb les dades que es demanen al formulari de renda que, a tal efecte, us facilitem per a cada província.

Per gaudir d’aquest servei cal demanar cita prèvia al Col·legi, bé per correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat o bé per telèfon al 93 207 50 29. Us demanem que, en la mesura que sigui possible, demaneu la cita el més aviat possible a fi de poder organitzar les hores amb l’assessor.

Heu de tenir en compte que no per a tothom hi ha l’obligatorietat de fer la declaració de la renda. En aquest sentit i a fi d’aclarir dubtes, explicar qüestions específiques i pròpies de l’exercici 2022, us convidem a una sessió informativa tant presencial com virtual prevista per al proper 24 d’abril a les 18.00 h a càrrec de l’assessor fiscal del CFC, Sr. Joan Sánchez, a través de la plataforma Zoom.

Per assistir-hi, heu de fer la vostra inscripció a través del formulari d’inscripció que teniu disponible al web del Col·legi. Aquells que no pugueu assistir-hi, posteriorment podreu visionar el contingut de la sessió informativa, atès que estarà disponible a l’espai web de l’assessoria fiscal.

Trobareu tota la informació necessària per realitzar la vostra declaració, les adreces de contacte respectives (per a Barcelona, Tarragona, Terres de l’Ebre, Lleida i Girona) i les tarifes corresponents, en aquest enllaç

El resultat de les declaracions serà presentat telemàticament des de cada assessoria, previ consentiment del col·legiat/ada.

Recordeu que el servei de confecció de la Declaració de Renda 2022 estarà actiu des del 24 d’abril fins el 21 de juny de 2023.