Posa’t en marxa! Campanya de la Renda exercici 2022

Publicada el 20/04/2023

Com cada any per aquestes dates arrenca la campanya de la Renda i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya posa a la vostra disposició el servei de ‘Confecció de la Declaració de la Renda’, a través de les assessories fiscals de les diferents províncies.

En el cas de declaració individual, el cost de les declaracions dels col·legiats seran gratuïtes, sempre i quan el total ingressos bruts obtinguts sigui inferior o igual a 27.000 € en el cas de rendiments de treball i 30.500 € en el cas d’activitat de treball autònom.

En el cas de declaració conjunta, l’import ha de ser igual o inferior a 35.000 €.

Amb aquesta diferenciació entre rendiments de treball i autònoms hem aconseguit que més col·legiats i col·legiades puguin gaudir d’aquest servei de forma gratuïta.

Aquestes tarifes són aplicables a aquelles declaracions que es puguin realitzar amb les dades que es demanen al formulari de renda que, a tal efecte, us facilitem per a cada província.

Per gaudir d’aquest servei cal demanar cita prèvia al Col·legi, bé per correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat o bé per telèfon al 93 207 50 29. Us demanem que, en la mesura que sigui possible, demaneu la cita el més aviat possible a fi de poder organitzar les hores amb l’assessor.

Heu de tenir en compte que no per a tothom hi ha l’obligatorietat de fer la declaració de la renda. En aquest sentit i a fi d’aclarir dubtes, explicar qüestions específiques i pròpies de l’exercici 2022, us convidem a una sessió informativa tant presencial com virtual prevista per al proper 24 d’abril a les 18.00 h a càrrec de l’assessor fiscal del CFC, Sr. Joan Sánchez, a través de la plataforma Zoom.

Per assistir-hi, heu de fer la vostra inscripció a través del formulari d’inscripció que teniu disponible al web del Col·legi. Aquells que no pugueu assistir-hi, posteriorment podreu visionar el contingut de la sessió informativa, atès que estarà disponible a l’espai web de l’assessoria fiscal.

Trobareu tota la informació necessària per realitzar la vostra declaració, les adreces de contacte respectives (per a Barcelona, Tarragona, Terres de l’Ebre, Lleida i Girona) i les tarifes corresponents, en aquest enllaç

El resultat de les declaracions serà presentat telemàticament des de cada assessoria, previ consentiment del col·legiat/ada.

Recordeu que el servei de confecció de la Declaració de Renda 2022 estarà actiu des del 24 d’abril fins el 21 de juny de 2023.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×