Convocada la 53a Assemblea Ordinària del CFC, el 17 de maig

Publicada el 26/04/2023

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca totes les col·legiades i col·legiats a la 53a Assemblea Ordinària, que tindrà lloc el proper dimecres 17 de maig, a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona a la seu col·legial de Girona (carrer de l’Albereda, 3-5, 3a planta. Edifici Fòrum Sanitari).

L’ordre del dia inclou quatre punts: presentació de la Memòria d’activitats del 2022; aprovació de l’estat de comptes del 2022, si s’escau; presentació i aprovació de les propostes de destinació del romanent del 2022, i precs i preguntes.

Una vegada més, l’Assemblea tindrà un format híbrid, de manera que hi haurà la possibilitat d’assistir de forma presencial a la seu col·legial de Girona, o bé poder seguir-la en línia a través de la plataforma Zoom, junt amb altres companyes i companys.

Per assistir-hi caldrà inscripció prèvia, en ambdós casos, a partir del 5 de maig a través d’aquest enllaç, on podreu escollir l’opció que més s’ajusti a la vostra disponibilitat:

  • Assistència presencial: inscripció fins el 15/05/2023 a les 12.00 h (migdia).
  • Assistència virtual: inscripció fins el 16/05/2023 a les 12.00 h (migdia). Rebreu la invitació per assistir a l’Assemblea online un dia abans al vostre correu electrònic.

Per tal de fer més àgil el desenvolupament de l’acte, així com per a la vostra valoració i coneixement, a partir del 05/05/2023 tindreu a la vostra disposició, al web del Col·legi, la documentació que s’hi presentarà i els vídeos informatius a aquest efecte. Aquesta informació us serà útil a l’hora de poder participar en el transcurs de l’Assemblea i fer les consultes oportunes, que podreu realitzar en l’últim punt de l’ordre del dia, precs i preguntes.

Com hem fet en altres ocasions, realitzarem un sorteig on totes les col·legiades i col·legiats assistents optareu a l’obsequi d’un xec regal de 250 euros, que podreu destinar a llibres o bé a la formació en l’àmbit de la fisioteràpia que vosaltres mateixos escolliu (tant pròpia com externa). De la mateixa manera, us comuniquem que amb posterioritat a l’assemblea s’oferirà un pica-pica als assistents a l'acte.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×