Coneix de prop el projecte “Un espai per sentir”

Publicada el 28/04/2023

Com ja us vam informar, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va atorgar un ajut solidari a la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, que va servir per donar impuls al projecte “Un espai per sentir”. Gràcies al voluntariat i altres recursos, “Un espai per sentir” lluita contra l’aïllament social i la solitud no volguda que pateixen les persones grans del barri del Poble Sec.

Tot seguit us presentem un vídeo en el qual alguns dels protagonistes d’aquesta història ens expliquen com va néixer el projecte, els beneficis que els hi aporta i com els voluntaris, en aquest cas un fisioterapeuta, treballen per aconseguir retornar la funcionalitat a persones grans amb dependència o amb grans dificultats de mobilitat i/o amb una gran percepció de dolor.

Esperem que “Un espai per sentir” pugui perdurar en el temps i segueixi ajudant les persones grans a tenir una millor qualitat de vida i a poder-se desenvolupar en tots els seus entorns en millors condicions.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×