Més de 1.200 companys i companyes s’han beneficiat de la Plataforma de gestió de pacients durant el seu primer any de vida

Publicada el 10/05/2023

Ara fa un any, aproximadament, que posàvem en marxa una de les grans apostes del CFC en matèria de serveis: la Plataforma de gestió de pacients, amb la qual t’oferim la possibilitat de controlar la gestió tant del teu centre o consulta, com la dels teus pacients, si ets autònom.

Els resultats d’aquest primer any han estat altament satisfactoris, atès que hi ha hagut un total de 1.238 companys i companyes que s’han donat alta a aquest servei. Si ens fixem en les dades absolutes, dir que, a través de la Plataforma de gestió de pacients, s’han programat 79.843 cites, 63.937 clients n’han fet ús i s’han creat 2.416 serveis.

Sembla que l’objectiu del Col·legi quan va posar en marxa aquest servei s’està acomplint. Gràcies a aquesta plataforma de gestió de pacients molts companys i companyes estan gaudint de les eines tecnològiques necessàries per afavorir la fidelització i satisfacció dels pacients, així com per poder gestionar la seva activitat diària d’una manera molt més fàcil i optimitzada.

Recorda que pots accedir a la plataforma mitjançant l’opció ‘Gestió de pacients’ que trobaràs a la intranet del CFC

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×