Ens reunim amb el Col·legi de Metges de Barcelona

Publicada el 09/05/2023

El passat 4 de maig, tres representants del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es van reunir amb el Dr. Jaume Padrós i el Dr. Lluís Esteve, president i director general del Col·legi de Metges de Barcelona, respectivament. Per part del CFC hi van assistir el degà, Ramon Aiguadé; la vicedegana, Yolanda Sànchez, i la secretària, Cristina Adillón.

L’objectiu de la reunió va ser conèixer de primera mà els serveis que el COMB ofereix als seus col·legiats i col·legiades (assegurances, serveis bancaris, rèntings de vehicles…) i, d’aquesta manera, poder valorar aquells susceptibles de ser d’interès per al nostre col·lectiu.

A nivell professional, la reunió va servir també per abordar aspectes relacionats amb les competències professionals, la deontologia, el paper dels fisioterapeutes a l’Atenció Primària i Comunitària, etc.

La reunió es va celebrar en un entorn de màxima cordialitat en el qual els representants d’ambdues entitats van aprofitar per buscar sinergies entre els dos col·legis professionals.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×