Descompte del 50 % per assistir al XVII Congreso Nacional de Fisioterapia

Publicada el 26/06/2023

El 24 i 25 de novembre, l’AEF (Associación Española de Fisioterapeutas) i el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de Extremadura, organitzen, a Càceres, el XVII Congreso Nacional de Fisioterapia, en el qual el Col·legi hi col·labora i, a més, compta amb la presència de la seva vicedegana dins del comitè científic.

Conscients de l'interès que genera i de la importància d’aquest congrés, que arriba ja a la seva dissetena edició, el Col·legi ofereix un descompte d'un 50 % sobre la quota d'inscripció als 10 primers inscrits o inscrites.

Com el president de l’AEF, Fernando Ramos, manifesta “celebrem aquest congrés creant consciència sobre la crucial contribució dels i les fisioterapeutes en el manteniment de la salut de la població, a la vegada que es reivindica la necessitat del reconeixement d’especialitats en fisioteràpia en resposta a la demanda social existent”.

Si vols ser una de les persones que gaudirà d’un 50 % de descompte en la inscripció, a partir de demà dimarts 27 de juny, a les 12.00 h, has d'omplir el formulari que trobaràs aquí.

Aquells que estigueu interessats a presentar una comunicació lliure o un pòster, us comuniquem que el termini d’enviament de comunicacions lliures estarà obert fins el 30 de juny. Les comunicacions científiques orals i pòster hauran d’estar relacionades amb la temàtica del XVII Congrés Nacional AEF amb el lema “Ara Especialitats Fisioteràpia”, i que caldrà que s’enquadrin en un dels temes que podeu llegir en aquest llistat.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×