Curs de formació general per a pèrits judicials

Publicada el 13/07/2023

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de la Generalitat de Catalunya  durà a terme els dies 11, 18 i 25 d’octubre, en horari de tarda de 16.00 h a 19.30 h, un curs de formació general per a perits judicials.

Aquest curs té com a objectiu donar una formació de caràcter general sobre els procediments judicials i la funció que hi té el pèrit, així com oferir eines per utilitzar el català en l’àmbit de la justícia.

El curs s’oferirà en dues modalitats: presencial i virtual. La presencial es durà a terme al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del carrer Pau Claris, 158 – 08009 Barcelona. Les inscripcions es podran fer en aquest enllaç del 20 de setembre al 10 d’octubre per a les dues modalitats, presencial i virtual. Les places presencials són limitades. Si no trobeu plaça a l’activitat presencial us podreu inscriure a la virtual. Rebreu una resposta a la vostra sol·licitud per correu electrònic uns dies abans de l’activitat.

Per a més informació pots contactar amb uiajcejfe.dj@gencat.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×