Anem al teatre per commemorar el DIFT 2023!!!

Publicada el 14/07/2023

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra el Dia de la Fisioteràpia (DIFT), un acte amb el qual commemorem el Dia Mundial de la Fisioteràpia (8 de setembre), data de la creació de la World Confederation for Physical Therapy, l’any 1951 (l'actual World Physiotherapy, WPT). Enguany la celebració del DIFT consistirà en un acte únic a Barcelona. Reserveu-vos la data perquè ens n’anem al teatre!

La cita serà el dissabte 7 d’octubre a les 20.00 h al Casino l’Aliança del Poblenou, on ens reunirem per veure l’espectacle “La bona gent”, interpretat per Quim Masferrer. El popular presentador del programa ‘El Foraster’ de TV3 i exintegrant de la companyia de teatre “Teatre de Guerrilla” ens acompanyarà en la celebració del DIFT 2023 amb un espectacle que és un homenatge al públic i del qual ja se n’han fet més de 300 representacions i ha estat vist per més de 200.000 espectadors. Com és habitual, tota la recaptació recollida amb la venda d’entrades anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any gira al voltant de la salut sexual i reproductiva.

Així que reserveu-vos la data perquè us animem a gaudir amb nosaltres d’aquesta divertida proposta que, malgrat ser molt diferent a la d’anys anteriors, no perdrà el seu sentit ni la seva essència: compartir una bona estona amb els companys i companyes de professió fora de les obligacions diàries. Ho aconseguirem gràcies a un viatge de gairebé dues hores a través d’històries, opinions i curiositats del públic.

Properament us informarem de com podeu comprar les vostres entrades.

Nosaltres us hi esperem i el Quim també! [vídeo]

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×