Visita FISIOEXPO amb un 70 % de descompte

Publicada el 20/07/2023

Els propers 27, 28 i 29 d’octubre, IFEMA Madrid acollirà FISIOEXPO, el saló professional de fisioteràpia més important d’Espanya i Portugal.

Hi trobaràs un espai amb més de 170 expositors en 10.000 m2 d’exposició comercial, que preveu reunir més de 8.000 professionals del sector. Hi haurà tallers, ponències i 4 àrees de demostració amb pacients reals.

A FISIOEXPO hi podràs conèixer de primera mà novetats nacionals i internacionals, ampliar els teus coneixements, comparar les característiques de tota l’oferta especialitzada i descobrir noves línies d’actuació en l’exercici de la nostra professió. També hi haurà espais per al networking en els quals podràs conèixer companys i proveïdors, agendar reunions i enfortir llaços comercials.

Si estàs interessat a assistir-hi i pel sol fet de ser col·legiat o col·legiada t’oferim un descompte del 70 % en el preu de l’entrada, que passarà de 30 a 9 euros. Per aprofitar aquest avantatge has de clicar aquí

Una molt bona oportunitat que no et pots perdre!!!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×