Curs de Farmacologia per a fisioterapeutes

Publicada el 03/07/2023

Us informem que ja podeu accedir a la informació del nou curs de formació gratuït en línia que, gràcies a l’esforç de tots els col·legis professionals de fisioteràpia autonòmics s’ha desenvolupat des del Comitè Executiu del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas de España (CGCFE).

Es tracta del Curso de Farmacología para fisioterapeutas, un curs que creiem serà molt interessant per a tots i totes, com a professionals sanitaris que som. L’objectiu del curs, essencialment,  és  actualitzar i ampliar els coneixements del col·lectiu de fisioterapeutes en relació amb els fàrmacs que puguin estar prenent els i les pacients que diàriament venen a les nostres consultes, i la interpretació dels possibles efectes secundaris i adversos que puguin donar aquests fàrmacs.

El curs s’ha elaborat des de la SEFAP (Sociedad Española de Farmacéuticos de Atención Primaria) a través de la seva Fundación Profarmacéuticos de Atención Primaria (FFAP).

És una formació que consta de 60 hores aproximadament de dedicació, distribuïdes en hores de visionament del material del curs, hores per a l’estudi, hores per a la lectura de documentació addicional i la realització de les avaluacions.

El curs s’inicia el 15 de setembre de 2023 i finalitzarà el 31 de desembre de 2023.

Ja pots fer la teva inscripció a través del formulari que trobaràs a la informació del curs.

És una bona oportunitat per aprofundir en aquest camp, no la deixis passar!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×