8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia

Publicada el 03/08/2023

El 8 de setembre és una data que com a fisioterapeuta segur que recordes, és el dia en què se celebra el Dia Mundial de la Fisioteràpia, una oportunitat per a tot el col·lectiu de crear consciència sobre la contribució crucial que fa la fisioteràpia per mantenir el bon estat de salut de les persones des de cada un dels àmbits d’actuació., afavorint la seva mobilitat i la seva independència.

L’enfocament de la World Physiotherapy per al Dia Mundial de la Fisioteràpia d’aquest any és l’artritis, posant el focus en algunes formes d’artritis inflamatòria (artritis reumatoide, espondiloartritis axial, artritis idiopàtica juvenil) i el paper que desenvolupem els i les fisioterapeutes en el tractament i gestió d’aquesta afectació.

Per tercer any consecutiu, els materials que la World Physiotherapy ha preparat per commemorar el nostre dia i compartir la campanya a cada territori, estan disponibles també en llengua catalana. Una iniciativa promoguda i liderada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, qui ha realitzat les traduccions dels textos al català, gràcies a les sinergies entre CFC i AEF (Asociación Española de Fisioterapeutas).

Podeu consultar, descarregar i imprimir aquest material, que ja està disponible en castellà i català, per a les vostres consultes de fisioteràpia i compartir amb el vostre entorn professional i personal si ho desitgeu.

Descarrega els fulls informatius del Dia Mundial del WPT 2023 en català

Si promocioneu i compartiu aquest material a les vostres xarxes socials, recordeu utilitzar el hashtag #WorldPTDay i etiquetar a @colficat i @aefisio_

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×