La Comissió d’Acupuntura del CFC organitza la seva 11a Matinal

Publicada el 11/01/2024

Un any més -i ja en són 11!- la Comissió d'Acupuntura es complau a presentar la XI Matinal d'Acupuntura, que se celebrarà el proper dissabte 10 de febrer de 9.30 h a 12.30 h a la seu del Col·legi a Barcelona, i que té la finalitat d’esdevenir un punt de trobada i d'intercanvi d'experiències professionals entre les i els fisioterapeutes acupuntors per dinamitzar el coneixement col·lectiu.

Aquesta jornada, gratuïta per a col·legiades i col·legiats, s'iniciarà amb tres ponències i acabarà amb la presentació de casos clínics. Podrem comptar amb la presència del Dr. Ishar Dalmau, metge acupuntor i professor permanent del Departament de Salut de TecnoCampus, que ens presentarà la ponència “El teixit conjuntiu i la matriu extracel·lular: un metasistema de senyalització per a tot l'organisme”; el Dr. Marc Terradellas, fisioterapeuta acupuntor i coordinador de la doble titulació Grau en Fisioteràpia i CAFE a TecnoCampus, que ens parlarà de “AURITEST - Eficàcia de l'estimulació auricular no invasiva per l'estat emocional de l'estudiantat universitari durant l'època d'exàmens: Protocol d'un assaig clínic aleatoritzat controlat pilot de 3 branques d'intervenció”, i amb la Dra. Imma Zamora, infermera acupuntora i directora de la Clínica d’Acupuntura PUNT CLINIC, que ens presentarà la ponència “Efectivitat de l'acupuntura en persones afectades per ELA”.

Recordar-vos que per assistir-hi és imprescindible fer la inscripció. Podeu fer-la aquí, on també podreu consultar el programa.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×