El CGCF i el CFC ofereixen la quarta edició del curs gratuït “Actualització en exercici terapèutic en fisioteràpia”

Publicada el 12/02/2024

Del 15 de febrer al 31 de març estarà oberta la inscripció a la quarta edició del curs “Actualització en exercici terapèutic en Fisioteràpia”, dissenyat, impartit i organitzat pel Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas, en col·laboració amb el CFC.

Es tracta d’un curs gratuït per a les col·legiades i col·legiats de tots els col·legis professionals de l’estat, de 70 hores de durada i dividit en 13 blocs temàtics. Té com objectiu oferir als estudiants una experiència completa, facilitant-ne el desenvolupament integral.

El curs ofereix dues modalitats de realització. D’una banda, els alumnes que el realitzin per primera vegada l’han de cursar de manera completa, és a dir, han de fer els 13 mòduls. I d’altra banda, els alumnes que ja van superar els 10 primers mòduls en alguna de les edicions anteriors, només han de fer els 3 últims mòduls: exercici terapèutic en patologia mental, exercici terapèutic en trastorns de l’equilibri i exercici terapèutic en les disfuncions del sòl pelvià. S'expediran dos títols diferents segons la durada dels mòduls cursats.

La part teòrica del curs se celebrarà en línia entre el 15 d’abril i el 15 de setembre. Cada col·legi professional informarà del llistat d’alumnes que hagin superat la part teòrica i estiguin a punt per poder iniciar la part pràctica.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×