Aconseguim més de 450.000 € destinats a formació gratuïta

Publicada el 06/02/2024

Estem immensament contents i orgullosos de comunicar-vos que el Col·legi ha aconseguit una subvenció de més de 450.000 € provinents dels fons europeus Next Generation que es destinaran a formació gratuïta per a tots vosaltres!!

Els cursos que posarem a la vostra disposició són:

  1. Punció Seca (60 hores). 10 edicions
  2. Fibròlisi Instrumental Miofascial - Ganxos (40 hores). 10 edicions
  3. Exercici terapèutic en patologies d’alta prevalença i baixa complexitat (60 hores). 8 edicions
  4. Estratègies de prevenció per a la salut mental mitjançant exercici terapèutic (60 hores). 8 edicions
  5. Estratègies de promoció de la salut en fisioteràpia (60 hores). 4 edicions

Aquests cursos seran completament gratuïts per a les col·legiades i col·legiats del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. El percentatge d'assistència mínim obligatori per superar cada curs és del 90 %. Gràcies a aquesta subvenció, el CFC podrà formar 1.000 fisioterapeutes, fet que és un nou i important repte assolit gràcies a la nostra persistent tasca.

De moment, i a partir de demà dia 7 de febrer a les 12.00 h, ja us podeu inscriure als següents cursos:

Sabem que aquesta notícia és molt important per a tots vosaltres, però atès el volum de formació que cal organitzar, us demanem un marge de temps fins que us puguem donar la informació de dates, espais i tota la programació de la resta de cursos. Estigueu atents als canals de comunicació del Col·legi!

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×