Vic serà la seu de la II Jornada de la Catalunya Central del Col·legi

Publicada el 19/04/2024

El matí del divendres 31 de maig, tindrà lloc, a Vic, la II Jornada de la Catalunya Central, que se centrarà en el rol de la fisioteràpia dins de l’abordatge multidisciplinari de la fragilitat. La Jornada l’hem organitzada juntament amb la UVic - Universitat Central de Catalunya, la Facultat de Ciències de la Salut de la UManresa, el Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Althaia.

L’Aula Magna de la UVic (carrer Sagrada Família, 7, de Vic) acollirà aquesta activitat gratuïta en la qual, entre d’altres, farem un recorregut pel coneixement més recent que ha aportat la investigació de la fragilitat respecte a la prescripció d'exercici, veurem projectes d'investigació que s'estan duent a terme al territori, així com alguns abordatges que podem aplicar en la nostra pràctica clínica diària. A més, aquesta Jornada comptarà amb la presència de professionals de la fisioteràpia de la zona de la Catalunya Central que han col·laborat en l’elaboració del llibre blanc ‘Fisioteràpia i Fragilitat’, recentment publicat pel CGCF.

Per a més informació i inscripcions, que s’obriran el dia 20 d’abril a les 12.00 h, cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×