#FTP24. No et perdis les activitats prèvies al programa oficial!

Publicada el 17/05/2024

No sempre és possible reunir experts com Jenny McConnell i Ben Cormack a la nostra ciutat. Aquest mes de novembre hi seran, entre d’altres, com a ponents al III Congrés Internacional de Fisioteràpia i des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya vam decidir que calia aprofitar l’avinentesa.

Per això, el dijous 28 de novembre, previ a l’inici del Congrés, hem programat un curs impartit per cadascun d’ells. McConnell tractarà la recuperació del genoll amb osteoartritis de l’adult gran, la causa més comunament diagnosticada de dolor de genoll en persones majors de 50 anys. Per la seva banda, Cormack ens explicarà com combatre el mal d'esquena amb el moviment. Els cursos tindran lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (McConnell) i al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (Cormack).

La inscripció als cursos s’obrirà el proper dimarts 21 de maig a les 12.00 h. Us hi podreu inscriure aquí, on també trobareu més informació.

El mateix dijous 28 de novembre, a les 19.00 h i a l’hotel SB Diagonal Zero Barcelona, el doctor Arturo Goicoechea ens convida a passar una tarda amb ell per parlar-nos del dolor i de les propostes teòriques que intenten explicar la situació d'alerta-protecció injustificada del dolor, posant l'accent en l'origen cultural, iatrogènic, una proposta que permet la correcció des de l'abordatge educatiu.

La inscripció a aquesta activitat s’obrirà el proper 21 de maig a les 12.00 h. Us hi podreu inscriure aquí, on també trobareu més informació.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×