La seu del Departament d’Educació acull la presentació de la “Guia de fisioteràpia en l’entorn escolar”

Publicada el 03/05/2024

El passat 26 d’abril, la seu del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya va acollir la presentació de la “Guia de fisioteràpia en l’entorn escolar”. L’acte va comptar amb la presència de la Sra. Laia Asso, directora general d'Educació Inclusiva del Departament d’Educació, i del degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Ramon Aiguadé. També hi van participar gran part dels integrants del Grup de Treball de Fisioteràpia en l’entorn escolar del CFC, responsables de l’elaboració de la guia, així com Núria Pastallé, premi June Nystrom 2022 i experta en fisioteràpia pediàtrica.

La “Guia de fisioteràpia en l’entorn escolar”, que ha comptat amb el suport del Departament d’Educació, té per objectiu, entre d’altres, explicar la manera en què els i les professionals fisioterapeutes col·laboren amb tota la comunitat educativa per donar suport a la missió de l’educació en l’entorn de l'escolar. En concret, aquesta guia respon a les preguntes de qui són els fisioterapeutes, quin és el seu propòsit en l’àmbit educatiu i com, treballant juntament amb l’equip educatiu i les famílies, ajuden els infants i joves a adquirir les habilitats i coneixements que precisen per participar amb la resta d’alumnat a l’escola, així com en el seu procés educatiu.

Us podeu descarregar la Guia en aquest enllaç

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×