Noves edicions i cursos subvencionats pels fons europeus Next Generation. No et quedis sense plaça!

Publicada el 27/06/2024

El proper divendres 28 de juny a les 11.00 h obrirem les inscripcions als nous cursos subvencionats pels fons europeus Next Generation que hem programat. Veureu que hem afegit noves ubicacions per tal de facilitar l’assistència a aquestes formacions a totes i tots els fisioterapeutes catalans d’arreu del territori.

Els nous cursos que posem a la vostra disposició són:

Recordeu que aquests cursos són completament gratuïts per a les col·legiades i col·legiats del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. El percentatge d'assistència mínim obligatori per superar cada curs és del 80 %.

Us demanaríem que en cas de no poder assistir a algun dels cursos als quals us hagueu inscrit, ens ho comuniqueu al més aviat possible per tal que un altre company o companya pugui ocupar el vostre lloc.

En breu us comunicarem noves edicions del curs d’Exercici terapèutic en patologies d’alta prevalença i baixa complexitat i nous cursos d’Exercici terapèutic en salut mental. Estigueu atents als canals de comunicació del Col·legi!

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×