Publicada el 11/06/2007


El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya valora molt positivament la presència majoritària dels seus col·legiats dins dels equips d'avaluació de dependència, fet que suposa un reconeixement per part de l'Administració de la importància de la Fisioteràpia en el mapa sanitari català. Un reconeixement que fins ara havia estat negat amb l'aprovació de del Decret de Regulacions de Teràpies Naturals.

Els 23 Consorcis Sanitaris catalans han creat de manera autònoma els seus equips d'Avaluadors de Dependència dins el marc de la implementació de la Llei de la Dependència a Catalunya. S'han contractat un total de 160 professionals sanitaris, dels quals més de la meitat són Fisioterapeutes col·legiats: seran els encarregats de revisar, a partir d'avui i fins al setembre, les aproximadament 3.000 sol·licituds rebudes, fins el moment, per accedir a les prestacions per a persones amb una gran dependència (Grau III).

També s'ha fet públic un llistat de 21 entitats públiques que requereixen professionals sanitaris en els Serveis d'Avaluació de Dependència (Sevad) i es preveu que es tornaran a obrir les llistes per a noves contractacions de professionals com fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals i infermers el proper setembre.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×