Publicada el 05/09/2007


Dimecres, 5 de setembre de 2007, es celebrarà a la Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, una roda de premsa per presentar el programa d'actes commemoratius del Dia Mundial de la Fisioteràpia (8 de setembre). Com en l'edició anterior, es realitzaran activitats a les diferents províncies catalanes. El programa d'activitats a Barcelona tindrà una durada de dos dies (8 i 9 de setembre) i la carpa divulgativa estarà ubicada a la Avinguda de la Catedral.

De la Junta de Govern intervindran Francesc Escarmís, Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya; Manel Domingo, Vicedegà del Col·legi i Ricard Corgos, Secretari del CFC. Respectivament tractaran temes d'actualitat dintre de la professió com la suspensió cautelar del Decret de les Teràpies Natural. També s'explicarà la situació actual de la Llei de Dependència, ja que el 50% dels professionals formen part dels avaluadors a Catalunya.

A més, es parlarà de l'estudi realitzar pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i la Universitat de Barcelona, amb el títol: "els fisioterapeutes de Catalunya, present i futur".

Dimecres, 5 de setembre de 2007
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78
08032 Barcelona
11.30 hores

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×