Publicada el 06/02/2009


Secció col·legial de les comarques de Lleida

La Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya us informa de les activitats que té previstes per a l'any 2009.

"Trobades de Fisioteràpia"

La Secció Territorial de Tarragona inicia amb molta il·lusió i moltes ganes un projecte amb el nom "Trobades de Fisioteràpia" que pretén crear un entorn on es pugui debatre i intercanviar coneixements entre els fisioterapeutes de la província. La dinàmica d'aquestes trobades es realitzarà a partir de presentacions sobre un tema genèric de Fisioteràpia seguida d'una taula de debat amb els assistents a la sessió.

La primera d'aquestes trobades tindrà lloc el proper 28 de febrer de 2009 a la Casa del Mar de Tarragona (c/ Francisco Bastos, 19) a les 10.30 del matí i estarà centrada en la Traumatologia, presentant dos casos clínics de fractura de plat tibial.

Manca confirmar les dates de les properes trobades que aniran focalitzades en la ginecologia i obstetrícia, la pediatria, l'esport i la fisioteràpia respiratòria.

Curs Fisioteràpia manual ortopèdica OMT® Columna cervical

Aquest curs organitzat per la Secció tindrà lloc els propers 20, 21 i 22 de març a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Universitat Rovira i Virgili.

La Teràpia Manual Ortopèdica (OMT) és una àrea especialitzada de la Fisioteràpia per al tractament de les alteracions neuromusculoesquelètiques, basada en el raonament clínic, que usa mètodes de tractament molt específics que inclouen tècniques manuals i exercicis terapèutics.

El curs consta de 20 hores lectives, divendres de 16 a 21h, dissabte de 9 a 14h i de 15.30 a 20.30h i diumenge de 9 a 15h.

Esdeveniments esportius a Tarragona

  • XVII Cursa del Llop, 27 i 28 de juny de 2009 a la localitat de Tortosa.
  • Mitja Marató de Tarragona, 29 de novembre de 2009 a la ciutat de Tarragona.

Enguany la Secció vol participar en dos esdeveniments esportius rellevants a la província de Tarragona i formar part, un cop més, de l'equip d'assistència dels atletes participants promocionant la Fisioteràpia amb la tasca de fisioterapeutes voluntaris.

Arran de la participació de la Secció a aquests esdeveniments i de l'organització anual del Dia Mundial de la Fisioteràpia, s'ha obert una borsa de voluntariat per tal de cobrir les necessitats en tots aquests esdeveniments.

Tots els col·legiats que estiguin interessats a formar part d'aquesta borsa de voluntariat podeu enviar un correu electrònic a tarragona@fisioterapeutes.cat o bé remetent a la seu col·legial de Barcelona (c/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona) la butlleta de voluntariat amb el sobre de prefranqueig que s'adjunta.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×