Un acte lúdic i solidari per celebrar el DIFT 2023. Ens veiem al teatre!


Tal i com us vam anunciar, enguany celebrarem el DIFT amb un acte lúdic a Barcelona. Concretament el dissabte dia 7 d’octubre anirem al teatre per compartir amb companys i companyes de professió una estona d’oci on deixarem la feina i les obligacions a casa.

La cita és a les 20.00 h al Casino l’Aliança del Poblenou, on ens reunirem per veure l’espectacle “Bona gent”, interpretat per Quim Masferrer, el conegut presentador de ‘El Foraster’ de TV3 que, amb la seva particular ironia ens acompanyarà en la celebració del DIFT 2023 amb un espectacle que és un homenatge al públic.

Les entrades es posaran a la venda el dia 4 de setembre a les 12.00 h a la plataforma Entrapolis a través d’aquest enllaç i tindran un preu únic de 15 euros. Com en altres ocasions, tota la recaptació recollida amb la venda d’entrades anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any gira al voltant de la salut sexual i reproductiva, un àmbit en el qual la fisioteràpia hi té molt a dir atès que ajuda a connectar la postura, la respiració i el sòl pelvià.

T’hi esperem!!!!

I això no és tot!!! Si no hi pots assistir presencialment però vols col·laborar igualment amb La Marató de TV3, t’informem que hi ha una fila 0 a la teva disposició per poder fer el teu donatiu. [Fila 0]

 

8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia

 

El 8 de setembre és una data que com a fisioterapeuta segur que recordes, és el dia en què se celebra el Dia Mundial de la Fisioteràpia, data en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy, l’any 1951 (l'actual World Physiotherapy, WPT) i una oportunitat per a tot el col·lectiu de crear consciència sobre la contribució crucial que fa la fisioteràpia per mantenir el bon estat de salut de les persones des de cada un dels àmbits d’actuació.

L'enfocament de la World Physiotherapy per al Dia Mundial de la Fisioteràpia d’aquest any és l’artritis, posant el focus en algunes formes d’artritis inflamatòria (artritis reumatoide, espondiloartritis axial, artritis idiopàtica juvenil) i el paper que desenvolupem els i les fisioterapeutes en el tractament i gestió d’aquesta afectació.

Per tercer any consecutiu, els materials que la World Physiotherapy ha preparat per commemorar el nostre dia i compartir la campanya a cada territori, estan disponibles també en llengua catalana. Una iniciativa promoguda i liderada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, qui ha realitzat les traduccions dels textos al català, gràcies a les sinergies entre CFC i AEF (Asociación Española de Fisioterapeutas).

Podeu consultar, descarregar i imprimir aquest material, que ja està disponible en castellà i català, per a les vostres consultes de fisioteràpia i compartir amb el vostre entorn professional i personal si ho desitgeu.

Descarrega els fulls informatius del Dia Mundial del WPT 2023 en català

Si promocioneu i compartiu aquest material a les vostres xarxes socials, recordeu utilitzar el hashtag  #WorldPTDay i etiquetar a @colficat i @aefisio_

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×