Benvolgudes i benvolguts,

Aquest mes de novembre s'exhaureix el mandat de l'actual Junta de Govern del nostre Col·legi. És per aquesta raó que us anuncio la convocatòria de noves eleccions per escollir la candidatura que haurà de governar el nostre Col·legi durant els propers quatre anys. La data escollida és el dia 17 de novembre a la seu de Barcelona i el dia 15 de novembre a les seccions territorials.

La importància del moment que travessa la nostra professió fa que sigui del tot imprescindible una nodrida participació electoral. La llista que surti escollida necessita el màxim suport per poder entomar els reptes que es plantegi.

Aquestes eleccions comporten una novetat respecte de totes les anteriors: és la primera vegada a la història del CFC que, a banda del vot per correu postal i el vot presencial habitual, també es podrà emetre un vot electrònic mitjançant telèfons mòbils intel·ligents, ordinadors o tauletes. La Junta de Govern ha promogut aquesta opció amb l'esperança que faci augmentar encara més la participació.

La convocatòria d'eleccions es formalitza el dia 18 de setembre de 2018 i comporta:

  • La publicació del cens col·legial el dia 21 de setembre i la possibilitat d'esmenar-lo fins el dia 26 del mateix mes a les 20.00 h.
  • L'obertura del termini de presentació de candidatures el dia 21 de setembre, que s'extingirà el dia 15 d'octubre a les 20.00 h.
  1. El cens definitiu es farà públic el dia 1 d’octubre.
  2. Les candidatures presentades es faran públiques el dia 16 d'octubre.

La jornada electoral se celebrarà seguint el calendari següent:

Secció Territorial de Girona, el dia 15 de novembre de 2018 a la seu de la Secció, carrer Albereda, 3-5, 3a planta, edifici Fòrum Sanitari de Girona, d’11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h.

Secció Territorial de Lleida, el dia 15 de novembre de 2018 al Seminari 3 de la Facultat de Medicina de la UdL (ubicat al costat de la Sala d'Estudis), carrer Montserrat Roig, 2 de Lleida d’11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h.

Secció Territorial de Tarragona, el dia 15 de novembre de 2018 a l'Hotel d'Entitats de Tarragona, Edifici Pàrquing La Pedrera, 6a planta, carrer Del Pons d'Icart, s/n de Tarragona, d’11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h.

Seu central del Col·legi a Barcelona, el dia 17 de novembre de 2018 a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, carrer Segle XX, 78, local, de les 10.00 h a les 20.00 h ininterrompudament.

A més d'aquesta comunicació personal, la convocatòria es divulga mitjançant inserció publicitària en diaris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. També es distribuirà la convocatòria per correu electrònic mitjançant la llista de distribució dels col·legiats, xarxes socials del Col·legi i pàgina web del CFC.

Vull recordar-vos que, en el cas que no pugueu exercir el vostre vot de forma presencial, teniu la possibilitat de fer-ho per correu o mitjançant vot electrònic. Aquesta comunicació s'acompanya dels articles dels estatuts que fan referència al període electoral, a la mecànica de les eleccions i els sistema del vot per correu; informació que també trobareu a la pàgina web del Col·legi.

No perdeu l'oportunitat d'anar a votar i mostrar la vostra opinió.

Cordialment,

Manel Domingo i Corchos
Degà

Barcelona, 18 de setembre de 2018

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×