Un any més, arriba el moment que el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya demana ajuda a tots els col·legiats perquè opinin sobre qui mereix ser el Fisioterapeuta de l’Any, el guardó amb què el CFC reconeix anualment un professional col·legiat per la seva tasca i per la difusió que fa de l'ofici.

Com és habitual, hem preparat una enquesta on podeu llegir els noms dels candidats i candidates sorgits del procés participatiu obert als col·legiats i col·legiades. També podreu llegir els seus currículums, que resumeixen la trajectòria i, per tant, els mèrits que podrien fer-los mereixedors de la distinció.

Teniu temps fins al proper 8 de novembre a les 12:00 h per dir-hi la vostra. Ens hi ajudeu?

Vota el Fisioterapeuta de l'Any 2019

Meritxell Egea Planas i Melanie Maibach

Fundadores de MIM Esquena Sana a l’Escola, on desenvolupen una atenció dirigida a nens i nenes, tot fent-los conscients de la importància de l'educació gestual i postural, per ajudar-los a promoure la seva salut i evitar i prevenir, en un futur, el temut mal d'esquena. Desenvolupen un projecte innovador, arrelat al territori i d’educació i prevenció en alteracions d’alta prevalença entre els més joves. La seva metodologia és innovadora, fresca, divertida i arriba als nens i nenes a través del cant, del ball, l’experimentació... activitats diverses que serveixen perquè nens i nenes aprenguin de manera molt natural com és la seva esquena.

Marc Sebastián Romagosa

Fisioterapeuta expert en neurociències i en noves tecnologies per a la neurorehabilitació. Graduat en Fisioteràpia amb esment en neurologia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2016. Màster en Ciències del sistema nerviós per la Universitat Rovira i Virgili el 2017. Doctorand de Neurociències a l'Institut de Neurociències de la UAB i cursant el Màster de Bioinformàtica i Bioestadística per la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Ha investigat la millora de la rehabilitació funcional en pacients hospitalitzats a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (2015-2016). És fisioterapeuta investigador clínic a g.tec medical engineering, integrat en un equip de neuroenginyeria i especialitzat en la investigació, validació i ús de noves tecnologies per a la rehabilitació neurològica.

Els àmbits on ha enfocat els seus estudis són la quantificació de senyals d’electroencefalografia, la relació d’aquests paràmetres amb aspectes clínics i funcionals dels pacients neurològics i l’estudi de les aplicacions i l’efectivitat de les interfícies cervell-ordinador en neurorehabilitació. Durant els darrers mesos ha estat vivint a Àustria liderant un projecte d’investigació sobre les interfícies cervell-ordinador per a la rehabilitació de l’extremitat inferior. La seva recerca ha donat com a fruit nombroses publicacions presentades a conferències internacionals, de les quals destaquen durant l’any 2019 l’ACRM Annual Conference, Progress in Rehabilitation Research (EEUU), IEEE-EMBS International Conference On Biomedical And Health Informatics (EEUU), la conferència anual de Society for Neuroscience (EEUU),  i sobretot la 8th Graz Brain Computer Interface Conference (Graz, Àustria).

Àlex Ginés Puertas

Fisioterapeuta. Supervisor de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'Hospital Universitari Vall Hebron des de l'any 2007 i coordinador des de l'any 2015. Manté un important compromís i defensa de la sanitat pública on el pacient és al centre de totes les seves intervencions i fomenta el desenvolupament tècnic i humà dels professionals al seu càrrec per aconseguir un sistema d'excel·lència i talent que permeti  una millora de la salut del usuaris del sistema de salut. Ha impulsat les relacions obertes amb gairebé totes les universitats de Catalunya per afavorir i oferir la docència pràctica tots els àmbits de fisioteràpia de l'HUVH, per al desenvolupament competencial de l’alumnat.

Aquesta enquesta no admet vots, ja està tancada.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×