Convocatòria de Borsa de treball de projectes dependents del Col·legi

 

 

Bases específiques

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), en el marc del compliment dels seus Estatuts, ha de fomentar la Fisioteràpia com a mitjà adequat per a la millora de la salut dels ciutadans. En el desenvolupament d'aquesta tasca, el CFC decideix dur a terme activitats de prevenció de la malaltia i promoció de la salut adreçades a diferents col·lectius i en diversos àmbits.

La present convocatòria serveix per als projectes que ja estan en funcionament així com d'altres que puguin dependre del Col·legi en el seu moment.

A continuació podreu trobar la informació referent a la normativa del funcionament de la present borsa així com la sol·licitud per formar-ne part:

D'acord amb la normativa de funcionament de la Borsa de treball per a projectes del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, s'estableixen els següents terminis per a la present convocatòria:

  • El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 1 d’agost i finalitzarà el 31 d’agost de 2018.
  • El llistat amb els candidats es publicarà el dijous 12 de Setembre.

D'acord amb el que preveu la Convocatòria de Borsa de Treball per a projectes dependents del CFC, us comuniquem que ja podeu consultar el llistat dels candidats:

Consultar el llistat de candidats

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb l'Àrea de Desenvolupament Professional i Atenció Col·legial, per telèfon al 932075029 o per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Barcelona, 12 de setembre de 2018

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×