DEBRA. Pell de papallona

 

 

El febrer de 2022, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i les ONGs DEBRA Pell de Papallona i Go2, en el marc de la iniciativa posada en marxa conjuntament per les tres entitats, van organitzar una Jornada l’objectiu de la qual era donar el tret de sortida al projecte de voluntariat pel qual fisioterapeutes col·legiats poguessin tractar persones afectades de Pell de Papallona. Els que no vau poder assistir a la jornada, però esteu interessats a recuperar-la, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç.

Us recordem que la Pell de Papallona o Epidermòlisi bullosa és una malaltia rara, genètica i incurable a dia d'avui, que afecta 500 persones a Espanya, i que es caracteritza per l'extrema fragilitat de la pell de totes aquelles que la pateixen. La fisioteràpia té un paper clau en la prevenció de les deformitats i retraccions musculars, que són algunes de les conseqüències habituals de la patologia. També des de la fisioteràpia es pot treballar en l'educació dels cuidadors i cuidadores de les persones que tenen Pell de Papallona.

Davant les malalties rares cal unir esforços, i això és el que han fet amb aquesta iniciativa posada en marxa pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i les ONGs DEBRA Pell de Papallona i Go2.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×