Fisios Mundi és una associació no governamental nacional creada el 1997. Té per objectiu fer arribar la fisioteràpia arreu del món, aportar coneixements, ajuda i assistència sanitària als col·lectius més vulnerables de la societat i, per aquest motiu, ambdues entitats (Fisios Mundi i el CFC) hem volgut col·laborar oferint el nostre suport a aquests projectes en actiu:

  • Projecte SUPerando (surf adaptat): aquest projecte té per objectiu conèixer l’impacte rehabilitador de les activitats inclusives de surf i surf de rem (paddle surf) realitzades durant els caps de setmana.

  • Arrels, Casal d’infants: per tal d’afavorir hàbits de vida saludables en els usuaris de la llar així com educació per a la salut, es col·labora setmanalment amb una llar gestionada per la Fundació Arrels per persones amb una realitat social molt dura i amb un bagatge marcat per la pobresa i situacions d’exclusió social greus, en la qual els voluntaris realitzen una intervenció grupal.

  • Tots som Santboians (hipoteràpia): la feina que s’està fent té per objectiu donar a conèixer com mantenir l’autonomia d’aquelles persones de Sant Boi amb diversitat funcional.

En cas que estiguis interessat/ada en saber-ne més de cadascun dels projectes, pots accedir al següent enllaç.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×