El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya forma part de la Xarxa Barcelona + Sostenible des del 2017, per la qual cada any presentem unes propostes per millorar la sostenibilitat en el nostre sector i assegurar un futur viable i durador que ens permeti aconseguir un valor afegit i una distinció amb altres establiments.

Els col·legiats i col·legiades amb activitat econòmica a Barcelona que us hi adheriu i implementeu alguna/es de les accions que proposem o d'altres de pròpies durant el 2022, obtindreu com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l'any 2023 i 2024:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
  • Si la necessiteu, podeu sol·licitar-nos la targeta d'usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Per a més informació podeu consultar el web Barcelona + Sostenible www.barcelona.cat/bcnsostenible

El paper del Col·legi és acompanyar-vos a tots i totes les que estigueu interessades en l'execució de les accions que trieu, juntament amb el suport de la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×