Calendari

13 d'abril de 2019

Horari: Dissabte a les 12.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Preu: 5,00€

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Garraf Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Feeling Vilanova. Moll de Ponent 3-4, Rambla del Port de Grand Marina 08800 Vilanova i la Geltrú

Descripció

El proper dissabte 13 d'abril tindrà lloc la 1a trobada de fisioterapeutes del Garraf que organitza el Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Garraf del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

La trobada es farà al local 'Feeling', ubicat a la zona del port de Vilanova i la Geltrú, i té per objectiu donar a conèixer el Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Garraf a tots els fisioterapeutes de la comarca.

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 13 d’abril, a les 12.00 h. Constarà d'un aforament màxim de 35 assistents, que hauran de fer un ingrés previ de 5 euros, que els donarà dreta a consumir: 

  • Una beguda
  • Una bossa de patates xips
  • Olives

L'objectiu de la trobada és donar-nos a conèixer com a grup entre els fisioterapeutes de la comarca del Garraf i saber què esperen de nosaltres, què els hi podem aportar i què necessiten en relació amb l'àmbit de la Fisioteràpia, encaminat a la prevenció i promoció de la Salut del usuaris del Garraf i per fer pinya entre els professionals de la comarca.

Les inquietuds que es detectin durant la trobada ajudaran també a pensar possibles accions de caràcter formatiu i el tema de futures trobades i xerrades.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×