Calendari

27 de setembre de 2019

Horari: Inici de l'activitat 20.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Centre Comercial Las Arenas (Barcelona)

Descripció

D’entre les activitats que estem preparant al voltant del Dia Mundial de la Fisioteràpia i amb l’objectiu de compartir amb companys de professió moments de caire més lúdic i cultural amb la mirada posada en  fer un Col·legi més proper, hem organitzat una visita a l’exposició “Human Bodies”, al CC Las Arenas de Barcelona, per al proper divendres 27 de setembre. La visita, que tindrà una durada de 90 minuts aproximadament, s’iniciarà a les 20.00 h, quan el recinte ja s’hagi tancat al públic.

L’activitat és gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades. Les entrades (fins a un màxim de 100) s’atorgaran per rigorós ordre de recepció de la inscripció i només se’n podrà sol·licitar una per col·legiat.

Aquesta mostra –pensem que idònia per al nostre col·lectiu- compta amb 12 cossos complets i més de 150 òrgans que ens mostren el funcionament de l’interior del cos humà, i suposa una experiència que permet conèixer tot allò que amaga la pell i, al mateix temps, gaudir de l’espectacle de la vida com mai abans.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×