Calendari

25 de maig de 2019

Horari: Dissabte, a les 9.30 h

Durada: 2,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Com cada any, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra la seva reunió anual. L’acte se celebrarà el proper 25 de maig a la seu gironina (carrer de l’Albereda, 3-5, 3a planta. Edifici Fòrum Sanitari) i s’aprofitarà la trobada per realitzar una conferència sobre Running: màrqueting versus ciència.

La jornada s’iniciarà amb la reunió anual, en la qual els membre de la Secció Territorial de Girona repassaran les activitats realitzades durant l’any 2018 i presentaran els projectes per al 2019.

Posteriorment tindrà lloc la conferència, que serà a càrrec d’Àlex Àlvarez, fisioterapeuta, format en cadenes musculars Mézières i GDS, reentrenament i readaptació a l’esforç, exercici lliure i membre de l’equip de treball de la Clínica del Corredor. És, a més, expert en running i membre de l’equip de treball de l’Agència EBP (Evidence Based Practice), un centre formatiu francès que ens apropa formació basada en la ciència. Aquesta és una conferència que ha transformat la pràctica de milers de corredors d’arreu del món. En un món en el qual el màrqueting preval per sobre de tot, us portem les contradiccions que mostra quan parlem de running i el confrontarem amb el que ens presenta la ciència i la pràctica esportiva de la carrera a peu. Dintre del planning del dia i de tot aquest engranatge que ens ven el màrqueting, veurem quin és el secret en la prevenció de les lesions, parlarem de tècnica de carrera, del calçat i acabarem donant unes recomanacions pràctiques.

Programa d’activitats:

9.30 h Reunió anual

10.30 h Refrigeri

10.45 h Conferència Running: Màrqueting vs Ciència

Esperem que sigui del vostre interès!

Lloc de realització

Seu de la Secció Territorial de Girona. carrer de l’Albereda, 3-5, 3a planta. Edifici Fòrum Sanitari, Girona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×