Calendari

20 de setembre de 2019

Horari: Divendres, a les 19.00 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Coneixes la Fisioteràpia aplicada als animals? Més enllà dels beneficis i resultats demostrats en patologia humana, la Fisioteràpia creix i extrapola les seves tècniques a patologia animal. Coneix com pots formar-te, quina és la nostra tasca i els beneficis que té per als animals. Aplicable tant en petits animals com en equins.

 

La xerrada és una breu introducció a aquest món en auge, de la mà d’Antoni Ramon, reconegut fisioterapeuta, i de la presidenta de l’AEFA (Asociación Española de Fisioterapia aplicada en Animales), Carlota Franco.

 

Es parlarà de prevenció, tècniques i metodologia.

 

Esperem que sigui del vostre interès!

A càrrec de

Antoni Ramon. Fisioterapeuta. Màster en Fisioteràpia equina. Expert en osteopatia per a animals. Coordinador de la Comissió de Fisioteràpia Veterinària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Treballa des de fa més de 20 anys com a fisioterapeuta de cavalls i gossos i ha participat com a fisioterapeuta equí en campionats d'Europa, del món i Jocs Olímpics. Docent de grau i màster universitari, ponent en congressos nacionals i internacionals.  Compta amb diverses publicacions en revistes científiques. Doctorand a la Facultat de veterinària de la UAB.

 

Carlota Franco. Fisioterapeuta i gerent de la clínica Fisio&Bones, (Saragossa). Directora i coordinadora del projecte de teràpies eqüestres de la Asociación Paraequivet. Secretaria general de la FHA. Experta en equins a diferents clubs hípics. Presidenta de l’AEFA.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×