Calendari

12 de maig de 2021

Horari: Dimecres, a les 20.00 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Comissió de Dolor crònic del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Podràs seguir la conferència al Canal de Youtube del Col·legi: ColFiCat

Descripció

Segons un dels darrers estudis de prevalença, 1.117.368 persones tenen fibromiàlgia a Espanya. Entre el 60-68% són dones. Unes xifres que més enllà de nombres, són persones. La comissió de Dolor crònic del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es vol posar al costat de les persones que pateixen aquesta malaltia, donar veu al seu dolor, als seus símptomes, als seus dubtes i a les seves preocupacions i com els afecta no només a nivell sanitari sinó també familiar, social i laboral.

Aquesta, és una malaltia no es veu però si que la podem escoltar. L’escoltarem i respondrem als teus dubtes d'acord a la literatura científica per donar visibilitat i conscienciar la societat que la comprensió és necessària cada dia.

Si ets fisioterapeuta o professional sanitari i vols conèixer de primera ma les inquietud, els problemes i les dificultats que tenen les persones que pateixen aquestes malalties, suma't per aprofundir en el seu abordatge!!

El 12 de maig a les 20h les expertes seran les persones que pateixen aquestes malalties i les seves veus. Suma't a aconseguir més 12 de maig a l'any. T'esperem!!!

A càrrec de

Mayte Serrat. Fisioterapeuta i psicòloga. Coordinadora de la Comissió de Dolor Crònic del CFC. Responsable i investigadora principal de la Teràpia Multicomponent de la Unitat d'Expertesa del Hospital Vall d'Hebron

Patricia Ureña. Fisioterapeuta. Membre de la Comissió de Dolor Crònic del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Docent de la UManresa.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×