Calendari

17 de novembre de 2022

Horari: Dijous de 19.00 h a 20.30 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Consell Social del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

El grup “Projectes socials i culturals” del Consell Social del Col·legi continua el cicle d’activitats amb la programació d’aquesta conferència a càrrec de la Dra. Sílvia Solé, amb l’objectiu de conèixer els conceptes de mindfulness i meditació, els seus mecanismes d'acció, l’evidència científica i les seves aplicacions.

 

El mindfulness és un mètode per aconseguir l'atenció plena, centrant-nos en el que està succeint “aquí i ara”, acceptant-ho sense més, sense intentar canviar ni jutjar res. El seu significat és “plena consciència”. Els entesos ens diuen que és un instrument de transformació de l'ésser humà, que ens facilita una millora de les percepcions i fa que millori la nostra consciència. Si volem acompanyar i ajudar les persones cal que nosaltres ens sentim i estiguem bé.

 

L’activitat s’iniciarà amb una exposició teòrica, després de la qual es farà una breu pràctica que donarà pas a un torn de preguntes obert als i les assistents.

 

Al finalitzar la conferència s'inaugurarà l'exposició i s'oferirà un pica-pica als assistents. Esperem que sigui del vostre interès!

A càrrec de

Silvia Solé: Doctora en fisioteràpia. Màster en Esport sostenible i benestar. Tesi doctoral sobre l'Ús de Mindfulness en la prevenció i el tractament de les lesions esportives (2015). Experiència professional en diversos camps, experta en Teràpies Complementàries i Alternatives, concepte de Salut Integrativa. Experta en Mindfulness i Meditació en Moviment (Meditative Movement). Professora col·laboradora del Màster en Promoció de la Salut des del curs 16-17. Nombroses participacions en congressos nacionals i internacionals. Diverses publicacions científiques sobre la temàtica.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Carrer Segle XX, 78, baixos. 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×