Calendari

10 de març de 2022

Horari: Dijous, a les 19.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Consell Social del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

El grup “Projectes socials i culturals” del Consell Social del Col·legi posa en marxa, aquest 2022, un seguit de propostes culturals adreçades inicialment als companys i companyes jubilades, però que també obertes als professionals en actiu que hi puguin estar interessats.

El tret de sortida serà el proper 10 de març de 2022, quan es posaran en marxa aquestes dues propostes:

  • Conferència sobre el valor de l'experiència en la pràctica professional, a càrrec de Francesc Torralba, doctor en filosofia, teologia i pedagogia; director de la Càtedra Ethos d'Ètica Aplicada de la Universitat Ramon Llull, i membre de la Reial Acadèmia Europea de Doctors.
  • Exposició de pintura a càrrec de Xavier Oliver.

 

El Dr Torralba, explicarà a la conferència que l’excel·lència professional exigeix la suma de tres elements: el talent, la tenacitat i la humilitat. La humilitat predisposa a l'escolta i a l'aprenentatge. En aquest camp és determinant el factor experiència. El professional que comença no té, per definició, experiència en el seu àmbit de treball. Necessita aprendre dels qui en saben més, dels qui porten anys desenvolupant l'ofici. La comunitat intergeneracional és fonamental per al ple desenvolupament de les facultats professionals. Al professional experimentat li cal ser generós per compartir els aprenentatges que ha fet al llarg de la seva carrera professional, però al professional novell li cal la humilitat per escoltar el seu relat i nodrir-se dels ensenyaments del veterà. Volem reflexionar, a fons, sobre l’excel·lència professional i el paper de l'experiència. 

Al finalitzar la conferència s'inaugurarà l'exposició i s'oferirà un pica-pica als assistents. Esperem que sigui del vostre interès.

A càrrec de

Francesc Torralba Roselló (1967) és doctor en Filosofia (1992), doctor en Teologia (1997) i doctor en Pedagogia (2018). Actualment és director de la Càtedra Ethos d'Ètica Aplicada de la Universitat Ramon Llull. Membre de Real Acadèmia Europea de Doctors. Autor de més de cent llibres i més de 1500 articles. 

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×