Calendari

15 de febrer

Horari: Dimecres, a les 19.00 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra la 3a sessió del Meet&Science. Es tracta de trobades científiques informals i en forma de debat que tenen com a objecte d’interès diferents aspectes de la fisioteràpia i la ciència com a nexe d’unió. Les trobades pretenen connectar fisioterapeutes i estudiants amb professionals sanitaris de referència, des de clínics fins a investigadors i científics de diferents àmbits d’actuació de la fisioteràpia.

En aquesta tercera sessió, que celebrarem en format presencial i inclourà un pica-pica amb consumició, el tema de debat serà l'Abordatge fisioterapèutic i l'abordatge osteopàtic en el dolor cervical crònic, complementaris o alternatius? Algunes de les qüestions que es debatran són:

  • Exercicis vs trust, evidència i recomanació actuals.
  • Cadenes lesionals, hi ha evidències que les suporten?
  • En quins casos manipular a nivell cervical? I en quins mobilitzar?
  • En quins casos tenir en compte la postura o altres parts de la columna respecte a la cervicàlgia?

Us hi esperem!

A càrrec de

Sergi Carrelero

Fisioterapeuta i osteòpata. Doctorand a la Universitat de Barcelona. Màster en recerca en atenció primària a la Universitat de Miguel Hernández. Doble màster propi en Osteopatia a les Escoles Universitàries Gimbernat. Exercici lliure de la professió des de 2008. Docent/Coordinador en el Màster Universitari en Osteopatia a les Escoles Universitàries Gimbernat. Docent en cursos, jornades i formació continuada en hospitals, centres esportius i escoles de formació.

 

José Luis Alonso

Fisioterapeuta. Vicedegà de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport & Fisioteràpia de l'Universitat Europea de Madrid. Director del Grup de Recerca "Dolor Musculoesquelètic i Control Motor UE". Director d'One life Center. Durant 15 anys director del Màster de Teràpia Manual Ortopèdica pel tractament del dolor a Universitat Europea. Docent a màsters, congressos i simposis nacionals i internacionals.

Lloc de realització

Brew Wild BCN, Carrer del Consell de Cent, 255, Barcelona, Espanya

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×