Els trastorns neurògens són freqüents i és probable que la seva incidència estigui subestimada. Actualment, gràcies als avenços en el tractament, aquests es poden tractar amb tècniques físiques no invasives.

 

En l’àmbit de la teràpia manual, la mobilització neural ha sofert avenços generalitzats, especialment durant l'últim quart del segle XX. Autors com Maitland, Butler i Schacklock van introduir un component de tractament a vegades oblidat pel fisioterapeuta: el nervi. El component neural és causa de nombroses patologies, a vegades susceptible de ser confosa amb d’altres patologies de tipus degeneratiu o inflamatori com l'epicondilàlgia o les tenosinovitis.

 

En aquest curs s'aprendrà a valorar el nervi com una estructura que té una solució de continuïtat per tot el cos i que sovint és molt més superficial del que imaginem. Aquest coneixement de la funció mecànica del sistema nerviós s'ha desenvolupat fins al punt de què, per als fisioterapeutes que tracten el dolor i el sistema musculosquelètic, la formació en neurodinàmica és una exigència convencional.

Calendari

Calendari: 13, 14 i 15 de setembre de 2019

Horari: Divendres de 15.00 h a 20.00 h, dissabte de 9.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h i i diumenge de 9.00 h a 14.00 h

Durada: 20,00 hores

Informació general

Organitza: Secció Territorial del Camp de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Preu: 215,00€

Mode: Presencial

Programa
  • Anatomia i fisiologia del sistema nerviós perifèric
  • Fisiopatologia del sistema nerviós

  • Tests neurals de l'extremitat superior

  • Tractament neurodinàmic de les neuropaties de l'extremitat superior

  • Tests neurals de l'extremitat inferior i raquis

  • Tractament neurodinàmic de les neuropaties de l'extremitat inferior

Lloc de realització

CAP Llevant. Carrer Joan Fuster, s/n, 43007 Tarragona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×