Molts i moltes fisioterapeutes desitgen treballar pel seu compte i crear el seu propi centre de fisioteràpia. Això comporta una sèrie de coneixements i pràctiques per a poder reduir el risc de fracàs. El més important quan algú té una idea és conèixer als clients que es puguin sentir-se atrets per l'oferta i que a més estiguin disposats a pagar per ella; no obstant això, solem dedicar molt de temps a desenvolupar idees, models i plans de negoci sense parar-nos a pensar si els clients pagaran per això.

Per augmentar les possibilitats d'èxit hem de canviar la forma en la qual es desenvolupen els projectes, situant en el centre al client en comptes de la idea i transformant la idea segons les necessitats i expectatives del client. Això és el que proposa aquesta formació en emprenedoria i innovació per a fisioterapeutes, basant-se en diverses metodologies com: Design Thinking, Lean Startup, el treball grupal i un enfocament eminentment pràctic que permeti integrar aquests conceptes i treballar les eines que ajudaran a emprendre.

Calendari

Calendari: 19 i 20 de novembre de 2021

Horari: divendres de 15.45 a 21.00 i dissabte de 9.00 h a 20.45 h

Durada: 15,00 hores

Informació general

Organitza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Preu: 180,00€

Mode: Presencial

Programa

1. Presentació

2. Emprenedoria i innovació

2. Pràctiques:

  • Exposició de problemes, votació i creació de grups.
  • Problema-Solució
  • Client
  • Proposta de valor
  • Encaix problema-solució
  • Model de negoci
  • Estudi de la competència
Lloc de realització

Aula 2.04 de la Facultat de Medicina UdL. Av. Montserrat Roig, 2, 25008, Lleida

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×