Calendari

Calendari: El curs està actiu des del 2 al 16 de novembre de 2021

Durada: 2,00 hores

Informació general

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Curs bonificat al 100% pel CFC

Mode: En línia

Més informació

El Col·legi ha actualitzat els continguts i redissenyat el format de formació del programa “Salut a les escoles”. Els objectius principals d’aquest programa se centren en transmetre i justificar, a nens i nenes d’entre 8 i 10 anys, la importància d’adquirir hàbits de vida saludables, evitant el comportament sedentari i realitzant les pautes mínimes d’exercici físic recomanables, així com trencar creences errònies o mites relacionats amb la càrrega del pes de les motxilles o les postures mantingudes en base a l’evidència científica actual.

Amb la realització d'aquesta activitat, el fisioterapeuta podrà explicar de forma didàctica i il·lustrativa la relació entre el dolor musculoesquelètic i el sedentarisme per avaluar quines són les creences dels escolars, justificar la recontextualització i experimentar, mitjançant el joc, com és el cos i com respon i s’adapta a diferents exercicis de força, equilibri i relaxació.

Si vols més informació sobre el programa salut a les escoles clica aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×