Calendari

17 d'octubre de 2020

Horari: Dissabte, de 9.00 a 12.00 h

Durada: 2,25 hores

Informació general

Jornada bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial del Camp de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

La jornada es podrà seguir online a través del canal de YouTube del Col·legi: Colficat

 

9.00h

Presentació del resum anual de la Secció i actuacions futures

9.15h

Presentació de la Jornada

Esther Bermúdez. Moderadora

9.30h

Deslliguem en salut mental

Ariadna Cabestany. Terapeuta ocupacional

Raquel Crivillé. Fisioterapeuta

Aquesta ponència donarà a conèixer els dispositius de salut mental i la definició de contenció, així com les eines per a la pràctica diària; també la resolució de diversos casos clínics complexos.

10.15h

Mens sana in corpore sano

Carlota Notivoli. Fisioterapeuta

La Fisioteràpia en salut mental és una disciplina recent, però la seva creació ja té una breu història que s’ha de conèixer. Aquesta ponència abordarà un nou mètode implantat al nord d’Europa, el BBAT, i presentarà casos clínics reals.

11.00h

Desmitificant el trastorn mental

Lluís Rovira. Psicòleg

El treball interdisciplinari està esdevenint vital amb el pas dels anys, una realitat consolidada. Amb aquesta ponència podrem conèixer les principals característiques de les psicopatologies bàsiques i obtenir estratègies d’abordatge per al nostre tractament de Fisioteràpia.

11.45h

Cloenda

 

A càrrec de

Ariadna Cabestany. Terapeuta ocupacional. Màster en teràpies artístiques i creatives. Experiència en projectes de lliure contencions i en l’àmbit de la salut mental. Ha desenvolupat la seva pràctica clínica a Sanitas Residencial i Institut Pere Mata.

Raquel Crivillé. Fisioterapeuta. Experiència en projectes de lliure contencions i en l’àmbit geriàtric. Ha desenvolupat la seva pràctica clínica a la Residència El Vilar i Sanitas Residencial.

Carlota Notivoli. Fisioterapeuta. Màster en Fisioteràpia respiratòria. Experiència en el camp de la Salut Mental. Centro Asistencial de Calatayud.

Lluís Rovira. Psicòleg especialitzat en Psicologia General Sanitària. Ha desenvolupat la seva pràctica clínica a la Unitat de Mitja i Llarga Estada Psiquiàtrica (MILLE) de Villablanca. Director de la Residència Bellissens.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×