Calendari

13 de Març de 2021

Horari: de 9.00h a 14.15h

Durada: 5,00 hores

Informació general

Jornada bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Comissió de Fisioteràpia Neuromusculesquelètica del CFC

Lloc de realització

En linia

Descripció
9.00 h

Presentació de la sessió

Mònica Rodríguez. Membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica del Col·legi

9.15 h

Diagnòstic de les lesions de maluc

Dra. Silvia Treviño

10.00 h

Impingement de maluc i fisioteràpia

Bernard Boronat

10.45 h

Inestabilitat de maluc

Alexis Muller

11.30 h Pausa
12.00 h

Implicacions clíniques de les disfuncions del moviment coxofemoral sobre la regió lumbopelviana

Ivan Bennasar

 
12.45 h

Pròtesi de maluc en pacient jove

Jordi Puig

13.30 h

Afectacions musculotendinoses més freqüents ubicades a l'articulació de maluc

Laia Monné

14.15 h Cloenda

 

A càrrec de

Dra. Silvia Treviño ( @doctoratrevi). Directora mèdica MARSI Salut i Esport SL. Professora col·laboradora TecnoCampus i de la URV. Responsable Servei Mèdic Spar i de BQ Salut a la FCB.

Bernard Boronat (@BernardBoronat). Fisioterapeuta, osteòpata CO. Màster en fisioteràpia de l’esport i recuperació a l’activitat física. Màster en readaptació a l’activitat física i la competició esportiva i en valoració funcional i exercici correctiu.

Alexis Muller (@clinicaalicante). Doctor en fisioteràpia, rehabilitació de maluc. Màster en Teràpia Manual i Osteopatia. Expert universitari en Biomecànica.

Ivan Bennasar (@BennasarIvan). Fisioterapeuta, expert en exercici terapèutic. Actualment compagina la feina de consulta i assessorament amb el vessant formatiu sobre anàlisi de moviment i prescripció d’exercici terapèutic.

Jordi Puig. Fisioterapeuta, expert en fisioteràpia postquirúrgica de maluc. Formador de Monogràfic de maluc. Professor col·laborador en el Màster Universitari en Fisioteràpia dels Esports d’Equip de Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna.

Laia Monné (@LaiaMonne). Doctora en fisioteràpia i osteòpata. Màster oficial en Educació i TIC (e-learning) de la UOC. Professora del Departament de Fisioteràpia de la UIC, del Màster Oficial en FTP del sistema musculoesquelètic de la FUB Manresa i tutora de TFG de Fisioteràpia ESCST-UPF.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×