Calendari

7 de Març de 2023

Horari: Dimarts, de 18.30 a 20.30 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Jornada bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

On line

Descripció

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb el suport de l’Observatori de Gènere i amb motiu del Dia Internacional de la Dona, organitza la Jornada “Dona i Treball". En aquesta ocasió, realitzem una activitat dinàmica on volem substituir les ponències clàssiques per diàlegs participatius. D’aquesta manera, l’advocada Andrea Accuosto i la fisioterapeuta Júlia Zamora compartiran informació i resoldran dubtes sobre les condicions laborals, les mesures de conciliació actuals i la relació dels ritmes biològics de la dona amb la productivitat.

 

18.30 h

Inauguració

Sra. Yolanda Castellano

Sra. Marlen Moreno
18.40 h

Drets laborals i conciliació en l’actualitat

Sra. Andrea Accuosto
19.10 h

Ritmes biològics i productivitat. Beneficis de la productivitat cíclica

Sra. Júlia Zamora

19.40 h

 

Torn de preguntes

Sra. Yolanda Castellano

Sra. Marlen Moreno

 

A càrrec de

Andrea Accuosto. Advocada especialitzada en dret penal, compliance, igualtat i dret laboral. Vocal de la Secció Compliance i de la Comissió de dones advocades de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Júlia Zamora. Fisioterapeuta. Cofundadora de Dona Cíclica. Doula. Especialista en salut de la dona i en l’abordatge patològic i fisiològic abdominopelvià. 

Yolanda Castellano. Fisioterapeuta. Responsable de l’Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Marlen Moreno ( @MarlenM_M). Fisioterapeuta. Vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i membre de la Comissió de Dones i Igualtat de l’associació Intercol·legial

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×