Vols ser a la Base de Dades de Fisioterapeutes Aquàtics del CFC?

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya prepara una Base de Dades de Fisioterapeutes Aquàtics, que serà accessible a través de la web corporativa, per tal de donar a conèixer a la població els col·legiats formats en aquest àmbit.

Així, qualsevol persona interessada en la pràctica terapèutica de la Fisioteràpia Aquàtica tindrà al seu abast un llistat complet de col·legiats que l’exerceixen, que inclourà nom i cognoms del professional, dades de contacte, àmbit d’actuació (pediatria, adults, geriatria, neuromusculoesquelètica, neurologia, etc.) i lloc on duu a terme l’activitat, entre altres dades d’interès.

Per aquest motiu, el CFC posa a disposició dels col·legiats interessats a constar a la Base de Dades de Fisioterapeutes Aquàtics un formulari que cal omplir, signar i fer arribar al Col·legi a través del correu professional@fisioterapeutes.cat

 

Sol·licitud d'inscripció a la Base de Dades de Fisioterapeutes Aquàtics del CFC

La signatura i enviament d’aquest formulari implica que el sol·licitant autoritza de forma expressa la publicació de les dades aportades a la Base de Dades de Fisioterapeutes Aquàtics, que es troba allotjada a la web corporativa del CFC.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×