Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) celebra el Dia de la Fisioteràpia (DIFT) amb una sèrie d’activitats, que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy, l’any 1951 (l'actual World Physiotherapy, WPT).

Enguany hem unificat l’activitat a tot el territori i celebrarem una cursa d’orientació per grups a les diferents localitats que acolliran el DIFT 2022.

A la Pobla de Segur, la cursa es realitzarà el dia 25 de setembre a partir de les 09.30 h. Es participarà en equips de 2 a 5 persones i s’iniciarà a la plaça de l’Ajuntament.

L’activitat consistirà en trobar unes balises amagades que contindran preguntes relacionades amb la fisioteràpia.

El preu de la inscripció és de 5 euros per persona i inclou una bossa amb marxandatge i esmorzar saludable a l’arribada. La Secció Territorial de l’Alt Pirineu i Aran destinarà la recaptació recollida a l’Associació contra el Càncer a Lleida.

Hi haurà també un concert de la Berta Mir.

Vine i participa amb el Col·legi al DIFT 2022, ajuda’ns a fer promoció de la salut i de la fisioteràpia.

T’hi esperem!

 

Inscripció DIFT 2022

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×